HundeHotel og Hundesalon

Om os

Menneskelig kontakt, nærhed og hjemmelige omgivelser. 

Vores historie

I 2021 besluttede vi os for, at NU skulle det være, hvis vi skulle realisere drømmen om et anderledes bud på en hundepension. Ideen om et HundeHotel, hvor hundene ikke stod i bur og kunne lege dagen lang, var født.

 Vi, Flemming og Pia, havde været på jagt efter det perfekte sted i over 5 år. Stedet, hvor både plads og beliggende gik op i en højere enhed. Længe så det ud til, at Fyn var vores næste bopæl, men efter et opslag på Facebook blev vi gjort opmærksom på “Mellem Hede” som vores gård hedder, og en enkel tur i smeltevandsdalen, var vi solgt. 

Tanken om at ombygge skræmte os ikke, så efter  forhandlinger med ejeren, så stod vi med et næsten originalt hus fra 1948. Nu er der aldrig en stille dag på gården og meget har forandret sig og vil forandre sig. 

Vi vil bygge velfærdsrum og hundesalon i den gamle kostald, så jeg aldrig er langt væk fra hundene som er på hotellet.  Det gør det muligt, at give hundene deres eget værelse på sigt, men vi får ALDRIG tremmebure. 

Hvorfor hedder det HundeHotel?

 Fordi roomservicen er on stand by 24/7 og der kan soves i skønne senge og sofaer.

 

Jeg, Pia – flokfører, saksehånd og madmor – er den, som står for den daglige drift. Oprindeligt er jeg skolelærer og har gennem de sidste par år brugt meget tid på mit opdræt og vores lille HundeHotel.

Flemming er verdens bedste handyman og han er den byggeansvarlige for en stor del af vores HundeHotel. Han lægger også krop til middagslure med hundene og træder i mit sted, hvis jeg er optaget andet steds.

Jeg har altid haft hund, mest Border Collie mix, men da vores gamle Trille døde, blev valget en helt anden race. Nu banker hjerter for de små pelsprinsesser og jeg går meget op i deres pelspleje og helbred.

Jeg er uddannet DKK opdrætter og har min Hundeholderuddannelse hos DKK. 

Jeg starter nu som hundefrisør for de små hunderacer, og har min salon på gården. Der tager jeg imod jeres hund og vi får en god snak om pelspleje og hvad der skal ske på dagen. 

I kan selvfølgelig købe behandlinger til jeres hunde, imens de er i pasning. Vi garanter nemlig at din hund får mulighed for at nyde landbolivets glæder og dufte, hvilket ikke altid passer ind i byens dufte. 

For at kunne have en større flok løse hunde, skal man have kendskab til hundenes signaler og adfærd. Og det har jeg! 

Vi har valgt at have GPS trackers på alle hunde, så vi kan overvåge søvn, motion og yndlingssteder. Skulle uheldet være ud, så kan vi finde dem på få minutter. 

 Det er lykkedes os, ud over alle grænser, at skabe et skønt sammenhold mellem hundene og til os. 

Hvorfor vælge os?

Vi tilbyder masser af fri motion og skægge lege for hundene.  Hunden er på ferie sammen med nye venner.

De får stimuleret deres næser, hjerner og kroppe i vores underskønne smeltevandsdal og med snuselegene på legepladsen. 

Vi har kun meget begrænset pladser og tager kun hunde, der kan fungere i flokken. 

Roomservice 24/7 

De bor med os i privaten.

Vores store have er lukket helt af med hegn. Det gør, at hundene kan går frit ud og ind hele dagen. Mest af tiden går de med os som små skygger eller leger frit i haven.