Hunde og fotos

Små glimt af vores hverdag

Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg tilbringer mange timer med hundene. Derfor har jeg også mulighed for, at tage nogle skønne fotos af dem under opholdet. 

Hvis I giver tilladelse, så bruger dem på vores sociale sider. I kan selvfølgelig få alle fotos tilsendt i en højere opløsning. 

Vores trofaste medarbejdere

Pixie

Pixie er vores yngste hund og med sine snart 2 år, skal hun indgår i vores opdræt inden længe. Hun er avlsbedømt Excellent og har den fineste spændstige gang.

Pixie er den, som byder alle velkommen og er en meget høflig hund, med meget gode maner.

Som mange Havaneser, så er hun glad for andre hunde, og vi ser hende tit hjælpe nye hunde tilrette på en rigtig god måde. Det er som om hun lige siger "lad mig lige oversætte, så du ved, hvad min mor gerne vil have dig til".

Peanut

Peanut er vores allesammens kærlighedsbombe og førerhund for hele flokken. Hun elsker alle og regner med, at alle elsker hende. 
Mere kærlig og skøn hund findes ikke. Hun er lige som Pixie, meget social og deler gerne både mennesker og seng med andre hunde.
Hun er 5 år og har lavet 2 kuld fantastiske hvalpe. Hun går nu på pension, og skal være vores ambassadør og postergirl for HundeHotellet. 

Om os

Pia og Flemming Sølvstrand

Vi bor på en lille landejendom, 6 Ha, i det vestjyske med masser af natur og frisk luft . 

Kontakt

Sociale Medier